-
Diğer Haberler
Mersin İdman Yurdu, Slovenya'da oynadığı hazırlık maçında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Gaziantepspor'dan Çetin Güngör ile iki yıllık anlaşma sağladı.
TFF 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Gaziantepspor'dan Gökhan Öztürk'ü transfer etti
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Şu sıralar sosyal medyadan Samsunspor'u takip ediyorum. Sosyal medyadaki heyecan maalesef şehirde yok. 'Samsunspor için ne yaptın-' sorusunu sormak yerine herkesin Samsunspor için kendisine şunu sorması lazım, 'Samsunspor için ne yaptım-'' dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'da yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.
F.Bahçe yönetimi, Ahmet Çakar'a 'şerefsiz' sözü nedeniyle dava açacak.
Aslan, Juventus’un 8 milyon eurodan aşağı inmemesi nedeniyle planını değiştirdi.
Sırp yıldız, bonservisinde 8 milyon Euro'luk bir indirim yaptırdı.
Fiorentina, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emanuel Eboue ile yakından ilgileniyor.
Sırp yıldızın transferi camiada heyecan yarattı, taraftara bayram yaptırdı.
Samet Aybaba, “Onu kapıda bırakacak değiliz” sözleriyle Quaresma'ya yeşil ışık yaktı.
Kaptan Alex, Milos Krasic'in aralarına katılmasının güçlerine güç katacağını söyledi.
Mersin İdman Yurdu Slovenya kampının on ikinci gününü sabah ve akşam antremanı ile tamamladı.
Önümüzdeki sezondan itibaren uygulamaya konulacak olan UEFA'nın yeni mali kriterleri Süper Lig kulüplerinin transfer ücretini 75 milyon Euro azalttı.
Bayern Münih'in 18 yaşındaki yıldızı Emre Can için "Mesut Özil gibi olacak" yorumları yapılıyor. Türk yetkililer harekete geçti ama Emre Alman Milli Takımı'na daha yakın.
Rumen basını, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Vaslui ile olan mücadelesini tarihteki Vaslui Muharebesi'ne benzetti.
Fenerbahçeli taraftarlar, Şampyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Vaslui karşısında alınan 1-1'lik skorun ardından yönetime resimli bir mesaj gönderdi.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün