-
Diğer Haberler
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Adanaspor maçından alınacak 3 puana takımın istikrarı için ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, hafta sonu oynanacak Samsunspor maçından puanla dönmek istediklerini söyledi.
Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen 103 yıllık Ankaragücü'nde sıkıntı devam ediyor.
Haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor'u konuk eden lider Galatasaray, Mesut Bakkal'la kimlik değiştiren rakibinden puan alamadı, iç sahada bu sezon ilk kez 3 gol yiyerek, Manchester United maçı öncesi hayal kırıklığı yaşadı..
Portekizli futbolcunun siyah beyazlı takıma geri gönderilmesi gündeme geldi.
Sadri Şener AİHM'nin başvurularını usul yönünden reddettiğini belirtti.
Vural, Zlatan Ibrahimovic ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Serhat Güller, ''Hedefimiz, yılmadan, bıkmadan en iyi şekilde sahaya çıkıp skor elde etmek olacak'' dedi.
TT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, ''1461 Trabzon maçını seyircisiz oynayacağımız için tüm bayanları ve 12 yaş altı çocukları takıma destek olmaya çağırıyoruz'' dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde yönetim kurulu, altyapı liglerinden çekilme kararını erteledi.
Bu hafta Gaziantep deplasmanına gidecek olan Kartalspor’da; deneyimli teknik adam Özcan Kızıltan, Gaziantep’ten puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, TFF Yönetim Kurulu'nun yarıda kalan Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçıyla ilgili aldığı ''müsabakanın 1461 Trabzon lehine 2-1 tescil edilmesi'' kararını kaldırdı.
Pazar akşamı Bursa'da oynanacak olan Bursaspor-Mersin İdmanyurdu maçı, Ertuğrul Sağlam ile Nurullah Sağlam'ı 14. kez karşı karşıya getirecek.
Mersin İdmanyurdu SporToto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.Pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Mersin İdman Yurdu ve Galatasaray kulüplerine ceza verdi.
Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2012 Londra Paralimpik Oyunları'nda judoda +70 kilo kategorisinde 2. olan Nazan Akın için seferberlik başlattı.
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray damgasını vurdu.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün