-
Diğer Haberler
Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, ilçede spor kulübü ve spor derneklerinin açılmasının sporcu gençler yetişmesinde önemli bir etken olacağını söyledi.
Y.Anamurspor düşme hattındaki rakibine acımadı. Konuk ekip Kuvayi Milliyespor'u 4 golle evine yolladı.
Bayanlar Futbol Ligi (E) Grubu’nda Mersin Gücüspor, Hatay Dumlupınarspor’u 7-1 yendi.
Türkiye’de kitap okuma sorunu sık sık gündeme geliyor. Bazı insanlar zaman bulamadıklarından, bazıları da kitapların pahalı olmasından dolayı kitap okumadıklarını belirtiyorlar. İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Karakoç ise, ülke genelinde kitap okuma sorunu olduğunu ancak bu sorunun Mersin’de olmadığına dikkat çekti.>
AYKUT PÜSKÜL
Yönetmen Olivier Jean Marie
Senaryo Jean-François Henry, Olivier Jean Marie
Oyuncular
Filmin Türü Animasyon
Vizyon Tarihi 25.01.2008
Mersin'in TFF 3. Lig 1. Gruptaki Takımı, 2007- 2008 sezonu 18. maçında kendi evinde Nusaybin Demirspor maçı öncesi ilk hazırlık maçını bugün Mersin Amatör Süper Ligi'nde lider konumda bulunan Toroslar Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında 8-0 yendi..
Erdemli Belediyesi Spor karşısında beraberlikle ayrılarak zirve yolunda kan kaybeden Yolspor, Karacailyas Belediyesi’ni yenerek iddialı konumunu sürdürmek istiyor.
Mersin ‘den ilk kez bir futbol adamı 14 Şubat 2008 Perşembe günü Ankara’da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde ilimizi temsil edecek tek aday olarak belirlendi.
TFF 3. Lig 1. Grup'ta Mezitlispor ile Diyarbakır Kayapınar Belediyespor arasında oynan maç 1-1 sonuçlandı!
Süper ligden Profesyonel lige çıkmak için tüm imkanları seferber eden ve kadrosunun başına ünlü teknik adam Kahraman Karataş'ı getiren Y. Anamur spor'da moraller üst düzeyde.
Toroslar Belediye spor'da artık ufuk gözleniyor. Bu sezon güçlü kadrosu ile Süper Amatör ligde dolu- dizgin giden Yeşil _ beyazlı ekipte rota terfi ligi maçlarına çevrildi.
Yol Spor’un file bekçileri Tuncay ve Soner,Erdemli Belediye maçında rakip forvetlere gol şansı vermeyeceklerini iddia ettiler.
Henüz kurulmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine karşın başarıdan başarıya koşan Galataspor, uzun zamandır faaliyet gösteren spor kulüplerini bile imrendiriyor. Galataspor Genel Koordinatörü Emre Erdem asıl amaçlarının sportif başarıların yanı sıra Türk futboluna sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.
Zirve inadını sürdüren turuncu siyahlılar Bozyazı Belediye Spor’u zorda olsa yenmesini bildi: 2-1 >
Mersin Sinema Topluluğu’ndan Erhan Sönmez’in yönetiminde sahne alan Çankaya İlköğretim Okulu 3/C Sınıfı öğrencileri ilgiyle izlendi.
Mavi beyazlıların çiçeği burnundaki yeni teknik direktörü Ali Kar,gözünü play-offa dikti
Toroslar Belediyespor deplasmanda oynadığı Y.Anamurspor maçını 3-2 kazandı.
Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği Minikler Süt Kupası’nın şampiyonu Mezitlispor oldu. Şampiyonlara kupa ve süt verildi. Kenan Yücesoy, 14 minik futbol takımının mücadele ettiği Süt Kupası Turnuvası önümüzdeki dönemlerde devam edeceğinin müjdesini verdi.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün