-
Diğer Haberler
Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Play-off yarı final serisine hazır.
Dünya Şampiyonası’nda kentimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Toroslar Belediyesinin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ı ziyaret etti. 6-11 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’na katılacak olan milli sporcu Yakın, heyecanını Başkan Yıldız ile paylaşarak kendisine milli takım formasını hediye etti.
Mersin Süper Amatör 2023-2024 Liginde sezon sona erdi. Mezitli 33 Spor şampiyon olarak BAL’a çıkarken gözler Mersin 33 FK’ya çevrildi. BAL’dan gelen rakibi Homurlu maçına odaklanan Mersin 33 FK, ligde kalma ve düşme adına kritik bir maça çıkacak.
Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Sporları Yıldız Erkekler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası sağ bilekte Türkiye birincisi olan Arda Kansu’yu evinde ziyaret etti.
BAL’da mücadele eden ve il sıralamasında yerlerini sağlama alan Mersin takımları Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor, artık yeni hedefler için sezonun bitmesini bekliyor.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus 2023/2024 sezonunda Takım kadrosunda bulunan Kaptan Büşra Akgün ile bir sezon daha anlaşmaya vardı.
Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK'nın playoff yarı finalde oynayacağı rakibi belli oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası çerçevesinde 'Ortopedik Engelliler Bocce Turnuvası' düzenleyecek.
Mersin Üniversitesi Spor Kulübü (MEÜSK) Yönetimi’nde değişikliğe gidildi. 2023/2024 Türkiye Kadınlar Bölgesel Liginde başarılı bir sezon geçiren ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligine çıkma başarısı gösteren MEÜSK’te, bir önceki Kulüp Başkanı Efe Kırmızıer görevi
Genç Kızlar yarı final 2. müsabakasında temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Fenerbahçe Kız Basketbol takımını Servet Tazegül Spor salonunda ağırladı. İstanbul da oynanan yarı final ilk karşılaşmasını 83/80 kazanan Fenerbahçe seride 1/0 üstünlük sağlamıştı. Mersin’deki maçta ÇBK Genç kız takımı 72/62 kazanarak yarı final seriyi 1/1’e getirdi. Serinin son maçı İstanbul’da oynanacak.
Mersin’de valilik koordinesinde dezavantajlı çocuklara yönelik ’Futbol Hayalin Gerçekleşiyor’ sloganıyla başlatılan proje kapsamında 218 çocuk Inter Academy Türkiye Futbol Okulu’ndan ücretsiz faydalanacak.
Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu arasında yapılan protokol çerçevesinde lise öğrencilerinden hakem yetiştirmek üzere 75 öğrenciye Basketbol Federasyonunca 1-5 Mayıs tarihleri arasında Basketbol Hakemliği Kursu tanıtımı yapıldı.
Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Playoff çeyrek final 2. maçı için Ankara'da Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejlilerle karşılaşacak.
BAL’da mücadele eden Mersin takımları Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’un il sıralaması için mücadelesi sona erdi. Anamur Belediyespor il sıralamasında 1. olarak ligde kalmayı garantiledi. Homurlu 1951 Spor son haftalarda aldığı galibiyetler ile il sıralamasında 2. oldu. Erdemli Belediyespor ise arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile il sıralamasında 3. olarak ligde düşen takım oldu.
Mersin’de genç yeteneklere yönelik “Türkiye Sportif Yetenek Taraması Ve Spora Yönlendirme Programı’ yapıldı.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin'in Genel Koordinatörü Ender Ünlü, "Bu sezon sadece altyapıya ayırdığımız bütçe 18-19 milyon TL civarı" dedi.
Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin U14 kız takımı 22/28 Nisan tarihleri arasında Sinop'ta düzenlenen, 16 takımın yer aldığı Türkiye Şampiyonasında yer aldı. Çukurova Mersin U14 kız takımı Türkiye Şampiyonası grubunda 3 maçını da kazandı. Son 8’de
Türk Devletleri Teşkilatı’nın düzenlediği yüzme yarışları Mersin ayağında 276 yüzücü yarıştı. Yarışların 36/42 yaş kategorisinde 30 dakikada 1830 metre yüzerek rakiplerine fark atan Sinan Çağlar birinci oldu.
Mersin'de Amatör Futbol Ligi U17 grubunda Mersin Başarıspor ile İçel Yolspor arasında oynanan maçta futbolcular birbirine girdi. Olaylar nedeniyle saha adeta boks ringine döndü.
Silifke Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grubun 30. hafta mücadelesinde, deplasmanda Amasyaspor ile karşılaşacak edecek.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün