-
Diğer Haberler
Spor33 editörleri 2009 yılının en çok okunan ve en çok tartışılan haberlerini raporladı. İşte sonuçlar.
Şeytanlar Grubu'nun Soğuksu Karakolu için kurduğu kadro Mersin Valiliği'nin düzenlediği turnuvada finale yükseldi. Final maçı Cumartesi günü oynanacak.
Mersin İdman Yurdu’nun A2 takımının durumunu bilmeyen yok. Sezon başında mücadele edecek A2 takımları transfer yapıp lige öyle başlarken bizim A2 takımı bırakın transferi elindeki çocukları A takıma verdi. Hal böyle olunca da takım içinde yaşanan başarısız sonuçlar kaçınılmaz oldu.
Mersin idman Yurdu Konyaspor’un orta saha oyuncusu Fatih Egedik’le anlaşma sağladı. Egedik Mersine gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.
Konya maçına giden A2 takımı Ereğli’de kaza yaptı. Aşırı sisten dolayı kaza yapan takım otobüsünde yaralının olmaması herkesi rahatlattı.
Adanaspor'un genç futbolcularından Ersan Adem Gülüm dünkü idmana üzerine "BEN MALIM" yazılı bir tişörtle çıktı.
2010-14 TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig medya hakları ihalesinin 14 Ocak Perşembe günü yapılacağı açıklandı.
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, devre arasını çok iyi değerlendiren yeşil beyazlıların, ilk yarıdaki başarılı performansını Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçıyla başlayacak sezonun ikinci devresinde de sürdüreceğini ve Süper Lig hedefine ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Dardanelspor'un teknik direktörü Mustafa Mete Ertem, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Karşıyaka Spor Kulübü'nün ve Yaşar Holding'in onursal başkanı Selçuk Yaşar, İzmir'deki kulüplerin birleştirilmesi fikrine ilişkin, ''Ayrı ayrı, tatlı rekabet sürsün'' dedi.
İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) düzenlediği yarışmada, Aralık ayının en başarılı takımı Bucaspor oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, imkanlar dahilinde en iyi transferleri yapmaya çalıştıklarını ve oluşturulan kadro ile ikinci yarıda daha iddialı olacaklarını söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor AŞ'nin başkanı Bayram Akgül, kadrolarının yeterli olmadığını, sezon başında kurdukları ekiple hedefledikleri şampiyonluk yoluna devam edeceklerini ifade etti.
Mersin İdman Yurdu A2 Ligi Güney Grubu'nda yarın ilk maçına çıkıyor.
Bank Asya 1.Lig'de sezonun ilk devresinde Karşıyaka forması giyen Mustafa Aydın Mersin İdman Yurdu ile anlaşmaya vardı.
Mersin İdman Yurdu Kamerunlu futbolcu Joseph Boum'la anlaşmaya vardı.
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Antalya Lara'da Club Sera Otel'de 6-7 Ocak taki '47. Yıl Sporun Zirvesi Eğitim Semineri'nde konuşan TSYD Başkanı Esat Yılmaer, yurdun dörtbir yanından gelen spor gazetecilerinin yılda iki gün hem sorunlarını konuştukları hem de birbirlerini görüp özlem giderme olanağı buldukları belirterek yaklaşık 150 spor gazetecisi ve konuklarla birlikte 200 kişinin katıldığı seminerin Türk sporu açısından eksikleri görmenin fırsatını yakalayacağını söyledi..
Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden MESKİSPOR, 2.Devre, 2. hafta maçı sonunda Galata Spor’u, 4–6 mağlup ederek gol yağdırmaya devam etti.
Mersin İdman Yurdu’nda borç 7 Milyon TL olarak açıklandı. Geçen yıl ve bu yıl yapılan hatalar nedeniyle Kulüp inanılmaz bir borcun altına sokuldu. Bu borç nasıl ödenecek derseniz benim bir fikrim yok. Fikri olan varsa açıklasın. Mersin idman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı yaptığı basın toplantısında yine basına yüklendi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Mersin Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Demirören, “2009’da 5 kupa kazandık. Bu yüzden yeniden aday oldum. Seçilmem halinde Beşiktaş’ı yeni stadına kavuşturacağım” dedi.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün