-
Diğer Haberler
Mersin İdman Yurdu'nun genç futbolcusu Adem Büyük Karşıyaka maçının hazırlıklarına takımdan ayrı yaptığı düz koşu ile başladı.
Bank Asya 1. Lig’deki kıyasıya rekabet her geçen hafta artmaya devam ediyor.
Mersin İdman Yurdu'nda futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi. Kırmızı Lacivertlilerde Karşıyaka maçı hazırlıkları start alacak.
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Karşıyaka maçını da kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürmek istediklerini söyledi.
Bank Asya 1.lig'de 1 hafta daha geride kaldı. Zirve savaşı inanılmaz bir çekişmeye sahne oluyor. Mersin İdman Yurdu 8. sırada olmasına rağmen zirveye çok ama çok yakın.
Mersin Süper Amatör Lig’de Meskispor ile Taşucuspor 1-1 berabere kaldı.
Mersin Süper Amatör Lig’de Meskispor ile Taşucuspor 1-1 berabere kaldı.
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Spor33'e Diyarbakırspor galibiyetini değerlendirdi. Sağlam, "Rakip kuvvetiyle oynarken, biz zekamızla oynadık. Böylelikle galip gelen taraf biz olduk" dedi.
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Mersin Yenişehir Belediyesi, Ankara İl Özel İdare'yi 25-24 yendi...
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 17. haftasında Edip Buran Spor Salonu’nda ağırladığı Beşiktaş Cola Turka’yı 61-51’lik skorla geçti.
Mersin İdman Yurdu’nun devra arasında kadrosuna kattığı Adem Büyük, Diyarbakırspor maçında da attığı 2 golle takımına üç puanı getirdi.
Tarsus İdmanyurdu, kendi sahasında karşılaştığı Belediye Vanspor'u 2-0 yendi...
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı maçın ardından yaptığı açıklamada "Biz takım olarak inandık. Önümüzdeki haftalarda da çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.
Mersin İdman Yurdu deplasmanda oynadığı maçta Diyarbakırspor'u 2 - 0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor galibiyetiyle zirve yarışında moral bulan Denizlispor, konuk ettiği Akhisar Belediyespor ile berabere kaldı, kritik 2 puan bıraktı..
Büyükşehirli erkeklerde Erdemir maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor… Erdemir maçına kendi tesislerinde günde çift idman yaparak sürdüren Turuncu-Mavililerde hafif sakatlıklar olsa da haftaya tam kadro hazır olunacağı öğrenildi.
Pazar günü sahasında güçlü rakibi Beşiktaş Cola Turka’yla karşılaşacak olan Büyükşehirli kadınları bugünlerde yoğun bir maç trafiği bekliyor. Turuncu-Mavililer, Pazar günü Beşiktaş Cola Turka maçının ardından haftaya Çarşamba günü deplasmanda BOTAŞ, Cuma günü de sahasında Fenerbahçe’yle karşılaşacak…
Mersin İdman Yurdu As Başkanı Dr. Ayhan Erdem, “Bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarımız bize güvensin ve destek versin. Seyircisiz oynanacak maçta futbolcularımız taraftar desteğine sahada sonuna kadar hissedecektir” dedi.
2.Lig Mersin temsilcisi ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nda Burhanettin Kocamaz Tesisleri'nde bir toplantı düzenlendi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 22. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.. Tarsus İdmanyurdu-Belediye Vanspor maçını Ali Şükrü Beldüz yönetecek.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün