-
Diğer Haberler
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) tenis sporcuları Mersin Tenis İl Şampiyonası’nda kadın ve erkek kategorilerinde önemli dereceler aldı.
Toroslar Belediyesinin, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Minikler Futbol Turnuvası’ heyecanlı maçlara sahne oluyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Etkinlik ve Sanat Merkezinde haftanın 3 günü ücretsiz “Yetişkin Pilates” aktiviteleri yapılıyor. Büyükşehir Belediyesinde görevli Beden Eğitimi Öğretmeni İmren Uzun’un eşliğinde yapılan aktivitelerde yer alan annelerin çocukları ise aynı sırada “Eğitsel Çocuk Oyunu” etkinliklerine katılabiliyor.
Akdeniz Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen ve sanattan siyasete, spordan kültüre Mersin’de yaşamış ve kente bir iz bırakmış kişilerin tanıtıldığı İz Bırakanlar Müzesi'nin bir odası da kentin simgelerinden Mersin İdmanyurdu'na ayrıldı. Odada, kırmızı-lacivertli takımın fotoğrafları, şampiyonlukları ve tarihi Mersinlilere anlatılarak Mersin İdmanyurdu ruhu yaşatılıyor.
İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak verilen GSB Spor Okulları Masa Tenisi ve Tekvando kurslarını ziyaret etti.
İl Müdürü Ökkeş Demir, ilimizi ve ülkemizi Dünya Muaythai Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil eden Mersinli milli sporcuları kabul etti.
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Beren Yeşilırmak Mersin’e geldi. Milli Voleybolcu Yeşilırmak, geleceğin sporcuları olma yolunda yetiştirilen 'Kır Çiçekleri’ni ziyaret etti.
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji servisinde tedavisi devam eden Hemetoloji bölümünde yatmakta olan Dürüye ÖZATEŞ için acil A rh (+) beyaz kana ihtiyaç vardır.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin 1. Amatör Kümede mücadele eden 1925 Akdenizspor Kulübü yönetici ve sporcularını kabul etti.
Bozyazı Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında 4. olan milli sporcu Serdar Aysan’a plaket verdi. Kalkan, “Türkiye, Mersin ve ilçemiz adına önemli bir başarı elde ettiniz. Tebrik ederim. İnşallah bir dahaki yarışmalarda dünya şampiyonu olursunuz” dedi.
Konya’da Bedensel Engeliler Ampute Futbol Takımı’na konuk olan Mersin Ampute Futbol, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak sahada galibiyeti kaçıran ekip oldu. Temsilcimiz bu sonuçla yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.
Geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Bedensel Engeliler Federasyonu seçimlerinde başkanlığa seçilen Av. Muaz Ergezen, başkanlık görevine hızlı giriş yaptı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (MSK) farklı branşlardaki takımları aldıkları galibiyetlerle sevindiriyor.
A Milli Futbol Takımı'nın ve Mersin İdmanyurdu kulübünün eski futbolcusu Osman Arpacıoğlu vefat etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı kendi evinde oynadığı Olimpik Pazarspor Maçını 31-22 kazanarak liderliğini sürdürdü.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun olağan genel kurulu yapıldı. The Green Park'ta yapılan genel kurulda başkanlığa Avukat Muaz Ergezen seçildi.
Haftasonu oynanacak Çukurova Birlikspor - Mersin Camspor maçında karşılaşmanın çekimle kayıt altına alınacağı açıklandı.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Mersin 33 Futbol Kulübü, yazılı açıklama yaptı.
A Milli Kadın Futbol Takımı, 2023 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'ndaki 5. maçında İsrail'i konuk edecek.
Mersin'in Tarsus ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Tarsus Maratonu'nda, Kenyalı atlerlerden Sang Benard Cheruiyot erkeklerde, Pauline Narogoi Esikon da kadınlarda birinci oldu.
Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi'nde mücadele eden Mersin Ampute Futbol Takımı, ligin 4.haftasında Medical Park Samsun Ampute Futbol Takımı'na konuk oldu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 28 Kasım’da Tarsus’ta düzenlenecek olan 13. Uluslararası Tarsus Maratonu öncesinde basın mensuplarıyla lansmanda bir araya geldi. 3 yıl aradan sonra bu yıl tüm Mersinlilerle beraber Tarsus’ta keyifli bir maraton düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Seçer, 27 Kasım’da kurulacak olan fuar ve 28 Kasım’da 3 etap şeklinde koşulacak maratonun içeriği hakkında bilgiler paylaştı.
Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımımız, 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde İsrail’i Mersin Stadyumu’nda ağırlayacak.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Mersin Stadyumu içerisinde yapımı başlatılan “Mersin İdman Yurdu Müzesi” önümüzdeki günlerde açılıyor.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, özellikle Yüzme branşında büyük başarılara imza atan Türk Eğitim Derneği (TED) Kolejini ziyaret ederek milli sporcular, okul yöneticileri ve spor kulübü yöneticileri ile bir araya geldi.
Toroslar Belediyesi’nin, bu yıl 14’üncüsünü düzenleyeceği Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başlıyor.