-
Diğer Haberler
Yıldız ve Genç Bayan Boks Milli takımlarımız “Yıldız Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası” için Mersin’de kampa girdi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hem tesisleşmeye hem de amatör spor kulüplerine yönelik yaptıkları yatırımlarla ilçenin Mersin’de sporun merkezi olduğunu söyledi.
Mersin Kuvaii Milliye Spor Kulübü çocuk geliştirme merkezinde bulunan genç yetenek futbolcu adayları göz dolduruyor.
Milli Teakwondocu, Ayşe Hazal Boyamış Üniversite tarihinde almış olduğu başarılarla adından söz ettiriyor.
1. Mersin Altın Palmiye Ödülleri Sultaşa'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Gençlik Yaşam Merkezi Spor Kulübü Cimnastik takımı, 18 Mayıs’ta Bulgaristan’da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor
Gençlik Yaşam Merkezi Spor Kulübü Cimnastik takımı, Ankara’da düzenlenen Türkiye Cimnastik şampiyonasından madalya ile döndü.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sporcuların başarıya çalışarak gitmesini istedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mersin’de 500 milyon lirayı aşkın bir yatırımla Akdeniz Oyunlarını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu gerçekten ülkemiz ve Mersin adına büyük bir onur olmuştur” dedi.
Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Spor Kulübü havalı tabanca takım kaptanı Türkiye Şampiyonu Şeymanur Aydoğan milli takıma seçildi.
Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, “Genç yeteneklere doping maddesi içeren her şeyden uzak durmanızı tavsiye ediyorum” dedi.
Gençlik Yaşam Merkezi Spor Kulübü Jimnastik takımı, Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Jimnastik şampiyonasından dereceyle dönmek istiyor.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya ilçeye kazandırdığı Bocce Salonu ve spora yaptığı katkılardan dolayı Türkiye Bocce-Bowling Dart Federasyonu tarafından plaket takdim edildi.
Türkiye Milli Takım Okçuları kamp çalışmaları için Mersin’e geldi. Kamp çalışmaları neticesinde 12 sporcunun Fransa’da yapılacak Salon Dünya Okçuluk Şampiyonası’na götürüleceği bildirildi.
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk yarıyı Galatasaray Liv Hospital mağlubiyeti ile kapattı.
Mersin Stadyumunda yapılan maçta, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü takımı, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü 5 - 4 yendi.
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, Torku Konya Selçuk Üniversitesi karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Güreş Takımı, Konya’da düzenlenen müsabakalarda 143 puanla 8. olarak Yıldızlar 1. Ligi’ne katılmaya hak kazandı.
Türkiye Boks Federasyonu ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Mersin’in Erdemli ilçesinde başladı.
Mersin’i bu yıl Kadınlar Voleybol 2 Ligi’nde temsil eden Mersin Pamukspor, ikinci yarı öncesi 3 oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaştı.
Türkiye’de forma giyen yerli ve yabancı yıldızları bir arada izleme fırsatı bulacağınız Beko All-Star’a bu sene 19 Ocak 2014 tarihinde Mersin’de yapılacak.
Kendi memleketinde düzenlenen Akdeniz Oyunlarında Yüksek atlama dalında altın madalyaya uzanan Burcu Ayhan’ı İstanbul gördü. Rekortmen atlet İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2013 Spor ödülleri töreninde yılın başarılı kadın sporcusu olarak ödüle layık görüldü.
Mersin’i bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil eden 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, ikinci devrenin hazırlıklarını Mersin'de sürdürüyor.
Mersinli Genç Yazar Mehmet Dağ, 10 Kasım ve Dünya Derbisi başlıklı köşe yazısı ile Yılın Köşe Yazısı ödülüne layık görüldü.
Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Mersin Üniversitesi (MEÜ) öğrencisi Funda Diken, Rektör Prof. Dr. Suha Aydın’ı ziyaret ederek sevincini paylaştı.
A Milli Futbol Takımı, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynanan özel maçta Belarus'u 2-1 mağlup etti.
Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası’nın ilk gününde 5 sıklette sporcular madalyalarını aldı.