-
Diğer Haberler
Mersin idmanyurdu geçtiğimiz yıl Giresunspor'da görev yapan Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.Toplantıda sinirler iyice gerildi. Bazı basın mensupları ile tartışma yaşandı.
Mersin İdmanyurdu?nu destekleyen ve yeni kurulan ?Pirireisli Şeytanlar Gurubu? basınla bir araya geldi. Grup üyeleri öncelikle Mersin İdmnayurdu?nun Genel Kurula gitmesini istiyor.
Bank Asya 1.Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu Yüksel Yeşilova ile resmen sözleşti. 2010-2011 sezonunda Turkcell Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Mersin İdman Yurdu tecrübeli teknik adamla başarıya ulaşabilecek mi?
Mersin İdman Yurdu bugün (1 Haziran) yapılacak imza töreni ile yeni teknik direktörü Yüksel Yeşilova'ya kırmızı lacivertli renklere bağlayan imzayı attıracak.
Fanatik gazetesinin haberine göre Guus Hiddink'le, takım arasındaki koordinasyonun daha iyi sağlanması için teknik kadroya yabancı dil bilen bir hocanın getirilmesi gündemde.
Mersin İdman Yurdu'nda işler bir türlü yoluna girmiyor. Teknik Direktör sorununu Yüksel Yeşilova ile çözdüklerini açıklayan Yönetim, iki haftadır Yeşilova'ya imza attırmıyor. Bu nasıl bir şey ben anlamadım. Madem Teknik Direktörün belli neden resmi imza attırmıyorsun ? Yoksa Yeşilova ile ilgili bir sıkıntımı var ?
Bank Asya 1.Lig takımımız Mersin İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler Orduspor'dan Musa Kuş ile anlaşma yolunda.
Bank Asya 1.Lig takımımız Mersin İdman Yurdu'nda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı yaptığı açıklamada, genel kurula gitme kararından vazgeçtiklerini mevcut yönetim ile yola devam edeceklerini belirtti. Ayrıca takımın teknik direktör sorununu Yüksel Yeşilova ile çözdüklerini ifade eden Kahramanlı, yakında imza atılacağını söyledi..
Sezonun başında herkes yönetimden transfer bombaları beklerken yönetim ise farklı alanlarda bombalar patlatmaya başladı. Sezon sonuna doğru yönetimden istifa eden Mustafa Ağaoğlu bir bakıyoruz transferde en etkili isim olmuş bu olay başkana sorulduğunda bizden habersiz böyle açıklamalar yapmış demesi başlı başına bomba.
Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile prensip anlaşmasına varan MİY?de gözler transfer edilecek futbolculara çevrildi.
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ?Bu sezon hedefimiz şampiyonluk değil. Biz bu sezon ilk etapta tesis sorunun çözeceğiz? dedi.
Mersin idman Yurdu’nun maçlarını oynadığı Tevfik Sırrı Gür Stadında çalışmalar start alacak.
Mersin İdman Yurdu Yönetimi toplantı yaparak transfer komitesini belirledi. Komite transfer çalışmaları için düğmeye basarken, önümüzdeki günlerde listede olan futbolcuların Mersine çağrılması bekleniyor.
Mersin İdman Yurdu'nda futbolcu seçmeleri 12 Haziran'da başlıyor. Seçmelere katılmak isteyenler 250 TL karşılığında antrenmanlara çıkabilecek.
Mersinin yetiştirdiği başarılı iş adamı ve Mersin İdman Yurdu sevdalısı Mahmut Arslan'ın MİY başkanlığını kabul etmemesinin arkasındaki gerçeğin taraftar tepkisi olduğu öğrenildi.
Uzun zamandır tartışılan Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın zemininin değişimi yönetimin ağır davranması nedeniyle yine başka bahara kaldı.
MİY’nin Eski Teknik Direktörü Ergün Penbe , SPOR 33 köşe yazarı Esat Durak’a içini döktü. Takımda Görev aldığı 3 aylık süre içerisinde büyük zorluklar yaşadığını söyleyen Ergün Penbe, MİY yönetiminin bir teşekkür dahi etmeden kendisiyle yollarını ayırdığını söyledi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Penbe, “ Bu takımın başına kim gelirse gelsin, tesis ve stat sorununu halletmedikten sonra başarılı olamaz. Ayrıca takımın içindeki İrlandalıların da temizlenmesi gerekiyor.“ dedi.
Kentimizde yayın yapan bazı haber portallerinde köşe yazıları yazan, Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkez Sorumlusu Esat Durak, bundan sonra sportif yazılarını SPOR 33 okuyucularıyla paylaşacak.
Mersin İdman Yurdu yeni sezona da komedilerle giriyor. Daha sezonun başında açıklamalar belli. Genel Kurul yok, iyi transferler yapacağız, hedefimiz şampiyonluk gibi açıklamalar. Baktığımız zaman Kulübün yapısına baştan sona değişmesi gerekiyor.
Yönetim şunu kendine soracak Mersin İdman Yurdu’nu yönetebilecek Mersin’deki tek iş adamları şuan ki Yöneticiler mi ? Mersin İdman Yurdu bu ligin takımı mı ? Yüksel Yeşilova bu ligin hocası mı ? Şuan bu kadroda olan oyuncular bu ligin futbolcularımı ?
Mersin İdmanyurdu'nun, teknik direktör Yüksel Yeşilova ile prensipte anlaştığı bildirildi. Kulübün eski futbol şube sorumlusu Mustafa Ağaoğlu, "Yeşilova ile prensipte anlaştık önümüzdeki günlerde imza attıracağız" dedi..
Bank Asya 1.Lig'de Teknik direktör arayışlarını sürdüren Mersin İdman Yurdu, bir süredir görüşme yaptığı iddia edilen Yüksel Yeşilova ile anlaşmaya vardı.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Kulüp 2. Başkanı Senan İdin'in istifasını kabul etmediklerini açıkladı. Kahramanlı, Teknik Direktör arayışlarının da sürdüğünü belirtti.
Mersin idman Yurdu yeni sezon öncesinde bir hayli karıştı. Genel Kurul yapılıp yapılmaması tartışmaları beraberinde birde istifayı getirdi. Geçen sezon yapılan hatalar nedeniyle Lig’de son anda kalabilen Mersin İdman Yurdu, yeni sezona tartışmalarla girecek gibi.
Mersin idman Yurdu'nda Teknik direktör arayışları devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler başta Nurullah Sağlam olmak üzere birçok isimle görüşme yaptı. Mersine en yakın isim olarak ise Yüksel Yeşilova'nın ismi gösteriliyor.
Mersin İdman Yurdu'nda Başkan Ali Kahramanlı'nın "Genel Kurul Devre arası" demesinin ardından Senan İdin istifa ettiğini açıkladı.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, şuan için Genel Kurul düşünmediklerini belirterek "Devre arasında Genel Kurul yapmayı düşünüyoruz" dedi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Mersin Temsilcisi Hamdi Yurdakul, Rahatsızlığı Nedeniyle Yoğun Bakımda Tedavi Altına Alındı.